Inloggen - MijnGezondheid.net

Mijngezondheid.net is de digitale manier om in contact te staan met uw zorgverlener.

Waar kunt u MGN voor gebruiken:

  • het inzien van medische gegevens
  • uitslagen van onderzoeken
  • vraag stellen aan uw zorgververlener / evt. met toegevoegde foto
  • maken van afspraken
  • bestellen van herhaal medicatie

Ook het doorsturen van bijv. bloeddrukken en of dag curves van glucosewaardes kunt u gebruik maken van MEDGEMAK. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit kenbaar maken bij uw zorgverlener (POH).

Waar werken wij mee in de praktijk

Praktijknieuws

Positieve Gezondheid

We vinden vooral een betekenisvol leven belangrijk, we willen mee kunnen doen en ons energiek voelen. Dat blijkt uit onderzoek. Het gaat niet alleen om lichamelijke gezondheid, maar over wat ons veerkracht geeft. En dat is per persoon verschillend. Daarom focust Positieve Gezondheid niet op ziekte, maar op wat voor ons belangrijk is. MijnPositieveGezondheid.nl. Het kan dus zijn dat een zorgverlener hier met u over in gesprek gaat.
Lees het nieuwsbericht
Uw gezondheid

Landelijk SchakelPunt

Het LSP | Volgjezorg Het Landelijk Schakelpunt is een zorginfrastructuur. Dat is een netwerk waar zorgaanbieders op kunnen aansluiten. Via dit netwerk kunnen zij medische gegevens over hun patiƫnten met elkaar uitwisselen. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Het Landelijk Schakelpunt is hier speciaal voor ontwikkeld en beveiligd. Als dit bij u nog niet geregistreerd is in de praktijk horen wij graag uw standpunt. Het kan ook zijn dat de zorgverlener het ter sprake brengt.
Lees het nieuwsbericht
Uw gezondheid

Inloggen - MijnGezondheid.net

Lees het nieuwsbericht